Slagerij Buyl in Ninove
Slagerij Buyl te Ninove
slager Buyl Ludo
Foto-01 buitenaazicht winkel slagerij Buyl te Ninove

SLAGERIJ

Kwaliteitsvlees

Fijne Vleeswaren

TRAITEUR

Belegde broodjes
Bereide gerechten

Privacy Policy slagerij Buyl in Ninove

Slagerij Buyl is begaan met uw online privacy en weet dat u daar ook belang aan hecht. Daarom doen we al het mogelijke om uw privacy in relatie tot het gebruik dat u maakt van deze website te respecteren.

 

Slagerij Buyl verzamelt persoonlijke informatie die noodzakelijk is om een optimale werking van de site te garanderen. Deze informatie kan door Slagerij Buyl gebruikt worden voor acties of berichten van commerciële aard.

Slagerij Buyl verbindt er zich echter toe deze gegevens nooit vrij te geven aan derden zonder de expliciete toestemming van de betrokken partij.

Slagerij Buyl verzamelt ook informatie in logfiles. Deze informatie wordt gebruikt voor interne doeleinden, zoals trafiek- en profielanalyse om op die manier het dienstenaanbod van de site verder op punt te stellen.

Slagerij Buyl maakt gebruik van zogenaamde 'cookies' (kleine stukjes informatie die op de harde schijf van de gebruiker weggeschreven worden) om het gebruik van de website te vergemakkelijken.

 

Wijzigingen aan de Slagerij Buyl Privacyregeling zijn te allen tijde mogelijk, maar zullen aan de gebruikers meegedeeld worden via de website zelf.

 

Overeenkomstig de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer en de verwerking van de ingevulde data & persoonsgegevens, hebt u het recht om op elk moment inzage te krijgen van uw gegevens in ons bestand en kunt u zo nodig de verbetering met betrekking ervan vragen.

Deze zullen worden aangepast binnen een redelijke termijn.

 

Slagerij Buyl is verantwoordelijk voor het verwerken, opslaan en beheren van deze persoonlijke gegevens. Alleen de individuele e-mail adressen die de bezoekers ons bezorgt worden opgeslagen.

Om uit de database verwijderd te worden volstaat het een e-mail te sturen.

De gebruiker kan persoonlijke gegevens ten allen tijde op eenvoudig verzoek kosteloos inkijken.

De bezoeker kan verzet aantekenen tegen het gebruik van zijn gegevens voor doeleinden van direct marketing.

 

U kunt steeds contact opnemen via e-mail: Slagerij Buyl

 

Achtergrond menu Slagerij Buyl

Home

Winkel

Facebook

Recepten

Barbecue

Contact

MENU

© 2021 | slagerij BUYL Ludo - Weggevoerdestraat 128 te 9400 Ninove - Tel. : 054 33 29 25

Concept en Design Vermaele Projects